تخت بیمارستانی

راهنمای خرید تخت بیمارستانی مکانیکی و برقی

راهنمای خرید تخت بیمارستانی

تخت بیمارستانی باید ویژگی‌های خاصی داشته باشد و از نظر فنی جهت جابه‌جایی و استراحت بیماران مناسب باشد. اگر هنگام خرید تخت بیمارستانی دقت لازم را نداشته باشید؛ ممکن است بیمار، مراقبت‌ها و کادر درمانی را به‌زحمت بیاندازید. در ادامه به برخی از موارد راهنمای خرید تخت بیمارستانی که می ‌توانید خرید بهتری داشته باشید اشاره خواهیم کرد.

تخت بیمارستانی چیست؟

تخت بیمارستانی، تختی است که از آن به منظور استراحت و مراقبت از بیماران هم در منازل هم در بیمارستان‌ها استفاده می ‌شود.

تخت بیمارستانی با امکانات و ویژگی‌های خاصی طراحی و تولید می‌ شود و به پرستاران و مراقبان بیماران این امکان را می ‌دهد که با راحتی بیشتری فعالیت کرده و بیماران را درمان کنند.

پیشنهاد خرید

دستگاه بخور سرد و گرم امسیگ مدل US494

5,100,000 تومان4,950,000 تومانخرید کنید

انواع تخت بیمارستانی

تخت بیمارستانی مکانیکی یا دستی

در این نوع تخت بیمار، برای تنظیم ارتفاع، سر و پای تخت از چرخش یک اهرم مکانیکی استفاده می ‌کند. تخت مکانیکی ساده‌ترین نوع تخت بیمارستانی است.

تخت‌های بیمارستانی نیمه برقی

تخت‌های نیمه برقی از موتور الکتریکی برای انجام تنظیمات سر و پا استفاده می ‌کنند، اما تنظیم ارتفاع همچنان به صورت دستی و با استفاده از میل‌لنگ دستی که در پایین تخت قرار دارد انجام می‌ شود.

تنظیمات سر و پا با استفاده از یک کنترل از راه دور انجام می ‌شود و امکان تغییر موقعیت با لمس یک دکمه را فراهم می ‌کند. برای بیمارانی که نیاز به تنظیم ارتفاع تخت دارند، یک تخت کاملاً برقی ممکن است گزینه بهتری باشد.

راهنمای خرید تخت بیمارستانی مکانیکی و الکتریکی

راهنمای خرید تخت بیمارستانی مکانیکی و الکتریکی

تخت‌های بیمارستانی تمام برقی

در تخت‌های تمام برقی از همان نوع ریموت کنترل تخت نیمه برقی استفاده می ‌کنند، ارتفاع کل تخت و همچنین تنظیم پا و سر با ریموت کنترل انجام می ‌شود.

در تخت‌های تمام برقی از سیستم قرقره‌ای با کابل‌های فولادی استفاده می ‌کنند تا با خیال راحت ارتفاع را برای بیمارانی که نیاز به پایین آوردن تخت دارند، تنظیم کنند تا بتوانند به‌راحتی بلند شوند و برای مراقبانی که باید بیمار را از تخت پایین و یا بالا ببرند مناسب است.

انتخاب تعداد شکن مناسب برای تخت بیمارستانی

تخت بیمار شامل شکن‌های کمر (تک شکن) و کمر و پا (تخت بیمار دو شکن)  و کمر و ساق و زانو (سه شکن) می‌باشد. این شکن‌ها یا به‌صورت مکانیکی که اصطلاحاً جک و هندلی گفته می ‌شود بوده و یا به‌صورت برقی موتوردار با ریموت کنترل می‌ باشد.

(چهار شکن برقی ) تنظیم ارتفاع برقی قابلیت صندلی شو دارای موتور 24 ولت دارای چرخهایی با قفل مرکزی سرتخت های ABS همراه با ضربه گیر

نکته: تخت چهار شکن بیشتر در بخش مراقبت‌های ویژه استفاده می شود این تخت‌ها در راستای تأمین نیازهای پرستاران و بیماران طراحی شده است کاربری آسان و ایجاد احساس امنیت و راحتی بیمار به هنگام تغییر پوزیشن و جابه‌جایی از دیگر ویژگی‌های این تخت کفه پلاستیکی مقاوم با طراحی خاص می باشد.

نحوه انتخاب تخت بیمارستانی برای استفاده در منزل

به نقل از rehabmart – افرادی که از تخت بیمارستانی در خانه استفاده می کنند اغلب با داروها، بیماری و درد سر و کار دارند – که همه اینها می تواند خواب با کیفیت را مختل کند. انتخاب تخت مناسب می تواند خواب ترمیمی را تسهیل کند که به سلامت کلی شما کمک می کند.

راهنمای خرید تخت بیمارستانی مکانیکی و الکتریکی

راهنمای خرید تخت بیمارستانی مکانیکی و الکتریکی

راهنمای خرید تخت بیمارستانی مکانیکی و برقی

هنگام خرید تخت برقی خانگی و بیمارستانی باید به نکاتی دقت کرد که برخی از آن‌ها را برای شما بازگو خواهیم کرد.

با توجه به اینکه قیمت این نوع تخت‌ها زیاد است و یک‌بار خرید خواهید کرد، باید بهترین گزینه را از همان اول انتخاب کنید. در ادامه نکات و  راهنمای خرید تخت بیمارستانی را در قالب نکات مختلف به شما آموزش می ‌دهیم.‌

  • تحمل وزن روی تخت برای بیمارانی که وزن بسیار بالایی دارند مهم است. به همین دلیل اگر وزن بیمارتان زیاد است هنگام خرید این نکته را عنوان کنید تا تخت مناسب این افراد را به شما معرفی نمایند.
  • قدرت موتور تخت بسیار اهمیت دارد. به‌عنوان مثال وقتی صحبت از تخت سه شکن برقی می ‌شود باید سه موتوری که برای این تخت در نظر گرفته شده، قدرت بالایی در تغییر حالت سریع مخصوصاً برای مواقعی که وزن بیمار زیاد است داشته باشد.‌
  • میزان ناتوانی بیمار تعیین کننده نوع تختی است که باید خریداری کنید. برخی از بیماران وضعیت حادی ندارند و مدت کوتاهی باید از تخت استفاده کنند معمولاً تخت برقی طبی ساده یا مکانیکی گزینه مناسبی است.

در مقابل برخی از بیماران به خاطر ناتوانی که دارند باید زمان طولانی روی تخت دراز بکشند. در نتیجه تغییر حالت آن‌ها برای جلوگیری از زخم بستر اهمیت بالایی دارد و بهتر است از یک تخت تمام برقی استفاده شود.

  • امکانات جانبی و تنوع آن‌ها اهمیت بالایی دارد هر چند باید باز هم به وضعیت بیمار خود توجه کنید. به عنوان مثال در برخی تخت‌ها، میز سرو غذا به‌راحتی به شکل جداشونده روی میله‌های نگه‌دارنده کناری یا بد ساید (‌Bed Side‌) قرار می ‌گیرد. در نتیجه این نوع تخت برقی مخصوص بیمار، برای پرستار و یا مراقب نیز بسیار راحت‌تر است.‌
  • با توجه به نیاز بیمار می ‌توانید شکن مناسب را انتخاب کنید، مدل‌های چهارشکن به تخت برقی صندلی شو هم معروف هستند.
راهنمای خرید تخت بیمارستانی

راهنمای خرید تخت بیمارستانی

به همین دلیل چنانچه قصد دارید در مواقع نیاز فرم تخت را تغییر دهید و تمامی قسمت‌های بدن بیمار تحرک داشته باشند این تخت مناسب‌تر هستند.

  • برخی افراد به دلیل بیماری که دارند باید برای اجابت مزاج همراه و کمکی داشته باشند تا از تخت پیاده شده و سپس با ویلچر به توالت فرنگی برده شوند.

اما برخی مدل‌ها قابلیت اتصال لگن هم دارند. به همین دلیل در چنین شرایطی خرید تخت برقی لگن خور در اولویت است.‌

  • چنانچه بیمار شما دچار معلولیت شدید می ‌باشد هنگام خرید تخت‌های الکتریکی حتماً به این موردتوجه کنید که دارای قابلیت تنظیم ارتفاع باشد. تخت برقی معلولین و سالمندان چنین ویژگی دارد.‌
  • برخی از مدل‌های تخت‌های الکتریکی برای شما امکان نگهداری وسایل شخصی را فراهم ساخته‌اند. در چنین شرایطی دسترسی به تجهیزات و وسایل بسیار راحت‌تر بوده و اطراف بیمار هم شلوغ نمی‌ شود.‌
  • تخت برقی اتاق عمل به تنهایی در انواع مختلف تولید می‌ شود. بسته به اینکه اتاق عمل از چه نوعی باشد، بیمار در چه وضعیتی قرار دارد و چه تجهیزات جانبی برای آن در نظر گرفته شده انواع مختلفی دارند.

به عنوان تخت جراحی برقی با مدل‌های زیبایی یا ژنیکوپلاستی، زایمان، دیالیز، ‌CRP‌ و غیره با یکدیگر متفاوت هستند.

نکات قابل توجه در زمان خرید تخت بیمارستانی

کارآمد بودن تخت ملزم به رعایت نکاتی می باشد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:

در نظر گرفتن قد و وزن بیمار

این موضوع به ویژه در زمانی که بیمار وزن بالایی دارد حائز اهمیت است پس در زمان خرید قد و وزن بیمار را حتما به فروشنده اعلام نمایید.

مدت زمانی که بیمار در تخت به سر می برد

در مواقعی ممکن است بیمار به استراحت مطلق نیاز داشته باشد و یا اینکه لازم باشد تا به صورت دائم در تخت باقی بماند، در این شرایط انتخاب تخت هایی با تعداد شکن بیشتر و تخت الکتریکی می تواند برای بیمار مناسب تر باشد و حرکت دادن بیمار و مراقبت از وی هم آسان تر انجام می شود.

راهنمای خرید تخت بیمارستانی

راهنمای خرید تخت بیمارستانی

شرایط مراقب بیمار

در زمان هایی که پرستار بیمار قدرت بدنی بالایی دارد و یا اینکه به طور کل می تواند بیمار را حرکت دهد، می توان از تخت های بیمارستانی نیمه برقی و یا مکانیکی استفاده کرد اما در زمان هایی که پرستار امکان حرکت دادن بیمار را ندارد، خرید تخت بیمارستانی برقی گزینه مناسب تری است.

پیشنهاد خرید

فشارسنج سرجیا مدل LD-520

990,000 تومان950,000 تومانخرید کنید

ویژگی‌های یک تخت بیمارستانی مناسب عبارت‌اند از:

راهنمای خرید تخت بیمارستانی

راهنمای خرید تخت بیمارستانی

برای خرید تخت بیمارستانی مناسب و با کیفیت از لینک زیر اقدام کنید:

تخت بیمارستانی برقی سه شکن با قابلیت صندلی شدن

تخت بیمارستانی خانگی برقی سه شکن با قابلیت تنظیم ارتفاع

تخت بیمارستانی خانگی سه شکن برقی با تنظیم ارتفاع مدل 150

تخت بیمارستانی مکانیکی سه شکن با تنظیم ارتفاع

قیمت تخت بیمارستانی برقی و مکانیکی

تخت‌های بیمارستانی قیمت‌های مختلفی دارند. بسته به انتخاب نوع برند، قابلیت‌ها و امکانات، مدل‌های تخت از نوع تک شکن یا چهارشکن، فول الکتریکی یا نیمه الکتریکی، جنس بدنه ‌ABS‌ یا پلاستیک خشک و سایر موارد هزینه خرید این نوع تخت‌ها متفاوت خواهد بود.‌

راهنمای خرید تخت بیمارستانی

راهنمای خرید تخت بیمارستانی

کیفیت تخت بیمارستانی

در حالی که هزینه همیشه یک عامل قابل توجه و مهم هنگام خرید است، خرید تخت بیمارستانی یکی از مواردی است که نمی‌ توانید کیفیت را کاهش دهید زیرا کیفیت تختی که انتخاب می ‌کنید می ‌تواند تأثیر مستقیمی بر سطح راحتی بیمار داشته باشد.

با توجه به میزان استفاده از تخت و میزان استفاده روزانه از آن، ارزش انتخاب گزینه‌ای باکیفیت بالاتر را دارد.

درباره تولیدکنندگان تحقیق کنید و فهرستی از ویژگی‌های موردنیاز خود را داشته باشید تا مطمئن شوید که تختخوابی باکیفیت بالا و بهترین قیمت را دریافت می ‌کنید.

با توجه به نکاتی که گفته شد، می ‌توانید تخت بیمارستانی مورد نظر خود را خریداری نمایید. اگر به دنبال تخت بیمارستانی هستید، گزینه‌های زیادی برای انتخاب دارید. در شرکت تجهیز سلامت با توجه به نکاتی که گفته شد، می‌توانید تخت بیمارستانی مورد نظر خود را خریداری نمایید.

تماس با فروشگاه تجهیزات پزشکی تجهیز سلامت

تماس با فروشگاه تجهیزات پزشکی تجهیز سلامت

درباره tajhizsalamat

محسن جعفرآبادی هستم و از سال 1387 فعالیت خود را در زمینه فروش و اجاره تجهیزات پزشکی آغاز کرده و با بالاترین کیفیت و ارزانترین قیمت محصولات را به دست مشتریان عزیز می رسانیم.

19 نظر در “راهنمای خرید تخت بیمارستانی مکانیکی و برقی

  1. صادق علیپور گفت:

    سلام
    آیا احتمال خطا هم وجود داره در این دستگاه و اگر بله چه حدود است؟

    1. tajhizsalamat گفت:

      سلام صادقانه هر دستگاهی ممکنه احتمال خطا داشته باشه با این حال تخت های بیمارستانی و مکانیکی با بهترین تجهیزات ساخته شده اند و استاندارهای لازم رو دارند تا احتمال خطایشان کاهش پیدا کند

  2. غلامحسین رنجبر گفت:

    ارسال محصولتون واقعا سریع بود سپاسگزارم از شما

  3. بهنام نادری گفت:

    سلام مقاله هایی که در رابطه با کارکرد تجهیزات پزشکی نوشتید واقعا کاربردی ان

  4. کریم بابایی گفت:

    چطور با کارشناسان سایت ارتباط بگیرم؟

  5. غلام داوودی گفت:

    فکر نمیکردم یه سایت انقدر خوب باشه

  6. مصطفی زارعی گفت:

    من یکی از کاربران دائمی سایت شما هستم

  7. مجید محسنی گفت:

    خیلی از محصلاتی که از سایت تجهیز سلامت سفارش دادم راضی هستم

  8. محمدحسین موسوی گفت:

    ای کاش زودتر سایت تجهیز سلامت رو پیدا میکردم

  9. رامین داوودی گفت:

    میشه لطفا آدرس تون رو برای بنده ارسال کنید

  10. شهرام نعمت زاده گفت:

    با عرض سلام خدمت شما سایت بی نظیری دارید

  11. سعید عباسی گفت:

    واقعا بی نظیرید همه جوره قابل تحسین هستید

  12. مرتضی جمالی گفت:

    میخواستم بپرسم فروشگاهتون خرید حضوری هم داره؟

  13. امیرپاشا سمیعی گفت:

    از شما تخت بیمارستانی اجاره کردیم، خیلی عالیه و قیمتش هم مناسبه

    1. tajhizsalamat گفت:

      سلام و عرض ادب ممنون از شما و نظر خوبتون

  14. میلاد رجبی گفت:

    سلام ما اصفهان هستیم، قیمت محصولات تون نسبت به سایر جاها بهتر بود، تخت رو به اصفهان هم ارسال می کنید؟

    1. tajhizsalamat گفت:

      عرض ادب و احترام بله ارسال تخت به کلیه نقاط و شهرهای ایران انجام می شود

  15. حدیث کولی گفت:

    مقاله مفیدی بود ممنون از گردآورنده آن

    1. tajhizsalamat گفت:

      عرض ادب و احترام سپاس از حسن توجه تون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *