مقالات اکسیژن ساز

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

معرفی اکسیژن ساز و راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

دستگاهی که می تواند اکسیژن هوا را برای ریه های فرد آماده کند دستگاه اکسیژن ساز است، بعضی از افراد که دچار صدمه های شدید ریوی شده اند برای تنفس خود به دستگاه اکسیژن ساز نیاز دارند، در این مقاله شما را در خرید اکسیژن ساز یاری می کنیم.

دستگاه اکسیژن ساز و کپسول اکسیژن از پرکاردبرد ترین تجهیزات پزشکی هستند که برای تامین کردن اکسیژن بیماران تنفسی استفاده می شوند.

تماس با فروشگاه تجهیزات پزشکی تجهیز سلامت

تماس با فروشگاه تجهیزات پزشکی تجهیز سلامت

اگر شما یا یکی از اطرافیان شما می خواهند از اکسیژن مصنوعی استفاده کنند و نمی توانند به شکل طبیعی نفس بکشند و قصد خرید این دستگاه را دارند، نگران نباشند.

ما در ادامه شما را با انواع این دستگاه آشنا می کنیم، این دستگاه تنوع بالایی در مدل و قیمت دارد و ممکن است که شما با مشکل مواجه شوید، نکات مهم در هنگام خرید را برای شما ذکر خواهیم کرد.

چه نکاتی را پیش از خرید دستگاه اکسیژن ساز باید بدانیم؟

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

دستگاه اکسیژن ساز چیست؟

یکی از تکنولوژی هایی که نوین و کاربردی است دستگاه اکسیژن ساز است و وظیفه ی آن غلیظ کردن اکسیژن می باشد، در هوایی که ما در آن نفس می کشیم به طور عمده 78% نیتروژن و 21% اکسیژن موجود است.

دستگاه اکسیژن ساز هوای اطراف را به داخل خودش می برد، نیتروژن آن را از بین می برد و سپس اکسیژن با درصد خلوص بالای 95% را تولید می کند.

این دستگاه فیلتر حذف آلودگی هوا دارد و برنامه ای را برای تنظیم کردن زمان خاموش و روشن کردن دارد.

این دستگاه بیشتر برای افرادی است که بیماری های تنفسی مانند بسته شدن ریه یا بیماری قلبی را دارند، یکی از راه و روش های موثر برای بهبود شرایط این بیماران استفاده از این دستگاه است.

اکسیژن ساز

به نقل از indiatoday – تغلیظ کننده های اکسیژن مانند سیلندر یا مخزن اکسیژن کار می کنند. آنها هوا را از محیط می مکند، گازهای ناخواسته را حذف می کنند، اکسیژن را متمرکز می کنند و سپس آن را از طریق لوله می دمند تا بیماران بتوانند اکسیژن خالص تنفس کنند. مزیت در اینجا این است که متمرکز کننده ها قابل حمل هستند و برخلاف مخازن اکسیژن می توانند 24×7 کار کنند.

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

پیشنهاد خرید

دستگاه بخور سرد و گرم امسیگ مدل US494

5,100,000 تومان4,950,000 تومانخرید کنید

موارد استفاده از دستگاه اکسیژن ساز

این دستگاه یکی از تجهیزات پزشکی ضروری برای بیمارانی است که آمفیزم، بیماری مزمن انسداد ریه و یا بقیه ی بیماری های تنفسی را دارا هستند.

همچنین کسانی که بیماری های حاد ریوی، پونومی، آسمی، قلبی را دارند یا حتی کسانی که در سلامت کامل هستند می توانند برای کم کردن خستگی های خود از این دستگاه استفاده کنند.

در بیمارانی که به اکسیژن تراپی نیاز دارند و برای تامین دائمی اکسیژن، استفاده کردن از این دستگاه اکسیژن ساز در منزل خیلی مفید و موثر خواهد بود.

پیشنهاد خرید

خرید تشکچه برقی شنی ایرداکتر Airdoctor

3,750,000 تومان3,500,000 تومانخرید کنید

اکسیژن‌تراپی چیست؟

یک روش درمانی موثر برای کسانی که بیماری های تنفسی دارند و کسانی که میزان اکسیژن بدن آن ها کمتر از میزان نرمال است، اکسیژن تراپی است.

با استفاده کردن از این دستگاه، اندازه ی اکسیژن تنفسی فرد تقریبا 90 تا 100% می رسد که حدودا 5 برابر اکسیژن موجود در هوا است و موجب منتقل شدن 15 برابر اکسیژن به فرد می شود.

اکسیژنی که دریافت می شود، در پلاسمای خون حل می شود و به قسمت های مختلف بدن می رود به همین دلیل این دستگاه باعث تنفس بهتر فرد می شود، تعداد ساعت هایی که پزشک برای اکسیژن درمانی تجویز می کند با توجه به شرایط بیمار متفاوت و از 1 تا 24 ساعت می باشد.

اجزای تشکیل‌دهنده دستگاه اکسیژن‌ساز:

  • کمپرسور هوا: وظیفه ی کمپرسور هوا مکش هوای اطراف و فشرده کردن هوا است، معمولا این کمپرسور ها از نوع خشک یا روغنی می باشند، این قطعه هوای اطراف را به دستگاه وارد می کند، آن را متراکم می کند و با یک فشار معین آن را به سوی سیلندرهای زئولیت هدایت می کند.
  • شیر برقی یا دریچه متغییر دستگاه: قسمت دیگر شیر برقی است، شیر برقی از قسمت های مهم دستگاه به حساب می آید، این قطعه یک دریچه 4 طرفه است، این دریچه دائما بین سیلندرها جا به جا می شود که از یک سمت هوا وارد می شود.

از سمت دیگر هوا را وارد سیلندر می کند، از سمت سوم اکسیژن خالص را حرکت می دهد و از سمت چهارم خود اکسیژن خالص را از محیط بیرون می کند.

  • فیلتر: این فیلتر در قسمت ورودی هوا به دستگاه نصب می‌ شود که از ابرصنعتی به نام پلی‌ارتان ساخته می ‌شوند، فیلترهای دستگاه را باید هر هفته یک‌بار به‌وسیله آب شست و خشک کرد.
  • سیلندر: باید بدانید که در دستگاه‌های اکسیژن ساز 2 عدد سیلندر موجود است که با استفاده از ماده زئولیت گاز نیتروژن موجود در هوا را از اکسیژن جدا می کنند و نیتروژن را خارج می‌ کند.

بعد هوا به داخل سیلندر دوم می رود و فشرده می شود، وقتی که غلظت اکسیژن دستگاه به غلظت موردنظر و کافی رسید از دستگاه بیرون می رود.

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

  • مخزن اکسیژن: وقتی اکسیژن خالص از سیلندر بیرون بیاید، اکسیژن را به کپسول اکسیژن وارد می کنند تا دارای  فشار کافی و مورد نظر شود، میزان اکسیژن را با رگلاتور می توان تنظیم کرد و این تنظیم باید طبق تجویز پزشک باشد.
  • فلومتر: فلومتر استوانه‌ای شبیه به خط کش مدرجی است که بر حسب لیتر بر دقیقه درجه‌بندی شده است و جهت اندازه‌گیری جریان استفاده می ‌شود.

از این قطعه در این دستگاه برای تنظیم کردن اکسیژن تولیده شده استفاده می کنند، این قطعه در بیرون دستگاه قرار دارد و با توجه به تجویز پزشک با استفاده کردن از شیری که روی دستگاه تعبیه شده است، ظرفیت اکسیژن تولید شده را بر حسب لیتر بر دقیقه تنظیم می کند.

در استفاده کردن از شیر چرخان این قطعه خیلی دقت کنید، توجه داشته باشید که توپک داخل از خط قرمزی که بالای درجه بندی است بالاتر نرود.

  • لیوان یا مخزن مرطوب‌کننده: این قطعه وظیفه مرطوب کردن اکسیژن خروجی دستگاه را برعهده دارد و با ریختن کمی آب که بر روی لیوان مشخص شده، رطوبت لازم برای این فرایند تامین می شود.

آب لیوان رطوبت ساز باید آب مقطر و یا آب جوشیده باشد، این مخزن باید هفته ای یک بار تمیز شود و آب آن نیز در زمان مصرف هر روز عوض شود، سوراخ‌های موجود بر روی نازل ظرف باید هفته‌ای یک‌بار با سوزن یا جسمی نوک‌تیز جرم‌گیری شود.

  • ماسک اکسیژن: این قطعه از دستگاه عمدتا از جنس پلاستیک است و برای نوزادانی که مشکلات تنفسی دارند و کوهنوردان در ارتفاعات استفاده می شود.

انواع دستگاه اکسیژن ساز

دستگاه‌های اکسیژن ساز با توجه به کاربرد و نوع استفاده از آن به 2 دسته کلی تقسیم می ‌شوند.

اکسیژن ساز خانگی ثابت

اکسیژن سازهای ثابت که به آن‌ها اکسیژن ساز مبله، اکسیژن ساز ایستاده و اکسیژن ساز خانگی نیز می‌گویند.

به دلیل قابل حمل نبودن و وزن بیشتری که نسبت به اکسیژن سازهای پرتابل دارند، در منزل، مراکز درمانی، باشگاه‌های ورزشی و … به‌صورت ثابت استفاده می ‌شوند و به‌صورت پیوسته اکسیژن تولید می‌ کند.

اکسیژن سازهای ایستاده، فقط با برق شهری کار می ‌کنند و در اکثر دستگاه‌های اکسیژن ساز ثابت به خاطر جابه جایی دستگاه در قسمت های مختلف، چرخ‌هایی در قسمت زیر آن گذاشته شده است، با همه ی این ها حمل و نقل و جا به جایی آن به‌ راحتی دستگاه های اکسیژن سازهای پرتابل نیست.

همچنین افراد بیمار می توانند از سوند های اکسیژن که بلند هستند برای فعالیت و تحرک در خانه بهره بگیرند، این مدل دستگاه دارای ظرفیت های 3، 5، 8 و 10 لیتر می باشد.

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

اکسیژن ساز خانگی پرتابل

اکسیژن ساز پرتابل که به آن‌ها اکسیژن ساز قابل حمل و اکسیژن سازهای متحرک نیز می‌ گویند، برای استفاده خارج از منزل به کار گرفته می‌ شوند.

تولید اکسیژن فقط به‌صورت پالسی است، می ‌توانند با باتری و برق ‌کار کنند و دارای یک سری سنسور حساس به دم و بازدم می ‌باشد.

در واقع شما تنها در وقتی که عمل دم را انجام می دهید، این دستگاه اکسیژن را به اندازه ی نیاز به شما می دهد، این کار باعث صرفه جویی در مصرف اکسیژن می شود و همچنین بهبود کیفیت تنفس را بره عهده دارد.

این دستگاه اصولا کیفی چرخ دار، باتری و شارژر مخصوص فندکی ماشین را دارد، این این نوع دستگاه، اندازه اکسیژنی که خارج می شود به شکل دستی و با توجه به نیاز افراد بیمار از راه صفحه کنترلی نصب شده روی دستگاه تنظیم می شود.

این اکسیژن ساز نسبت به نوع ثابت آن کوچک تر و وزن کمتری دارد، ظرفیت این دستگاه 2، 3 و 5 لیتر می باشد.

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

روش استفاده از دستگاه اکسیژن ساز

اول دستگاه را به برق متصل کنید، ظرفی که مرطوب کننده است را با استفاده از آب مقطر تا 2 نشانه ای که مشخص شده است پرکنید، این ظرف را به دستگاه و سوند نازل را به آن وصل کنید.

معمولا اگر 5 ثانیه دکمه پاور (خاموش و روشن) را فشار دهید، صدای بوق به گوش می رسد یا این که یک چراغ سبز روشن می شود که نشان می دهد دستگاه سالم است.

اندازه ی اکسیژن خروجی باید بر اساس تجویز پزشک باشد و این اندازه با استفاده از فلومتر و دکمه مثبت و منفی موجود روی دستگاه تنظیم می شود، دستگاه شما حالا آماده است برای کار کردن و اگر دوباره دکمه پاور را فشار دهید، دستگاه شما خاموش می شود.

پیشنهاد خرید

فشارسنج سرجیا مدل LD-520

990,000 تومان950,000 تومانخرید کنید

تفاوت اکسیژن ساز خانگی ثابت با اکسیژن ساز قابل حمل چیست؟

اندازه دستگاه اکسیژن ساز خانگی چون باتری قابل شارژ برای مواقعی که برق قطع می شود دارد چندین برابر بزرگتر از نوع پرتابل است.

اکسیژن ساز قابل حمل اکسیژن موردنیاز شما را در حجم‌های کمتری تولید می‌ کند، اندازه آن‌ها بسیار کوچک است به طوری که می‌ توان آن را در خودرو جا داد و با فندکی به‌وسیله باتری ماشین برق آن را تأمین کرد.

نوع پرتابل این دستگاه باتری داخلی دارد تا در جاهایی که دسترسی به برق امکان پذیر نیست بشود از باتری آن ها کمک گرفت.

نوع ثابت به تعمیر نیاز پیدا نمی کند و شرایط نگهداری خاصی ندارد همچنین طول عمر آن چندین برابر نوع پرتابل است.

هر دستگاه اکسیژن ساز چه مدت عمر می کند؟

دوام و ماندگاری این دستگاه ها به نوع آن وابسته است، نوع قابل حمل تقریبا 4 تا 7 سال و نوع ثابت بین 6 تا 10 سال.

خوب است زمانی که درصد غلظت اکسیژن به هشتاد درصد افت پیدا کرد ( مثلا از 87/99 به 80 رسید) یا فیلتر های دستگاه را عوض کنید یا این که دستگاه جدیدی تهیه کنید.

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

چه نکاتی را پیش از خرید دستگاه اکسیژن ساز باید بدانیم؟

قیمت دستگاه:

برای خرید این دستگاه اول باید میزان پولی که می خواهید هزینه کنید را در نظر بگیرید، وقتی که بودجه خود را مشخص کنید خود به خود دستگاه هایی که در محدوده بودجه شما نیستند حذف خواهند شد.

نوع اکسیژن ساز:

باید تصمیم بگیرید و طبق نیاز خود دستگاه تهیه نمایید و کمک افراد متخصص و راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز را بخواهید تا به بهترین شکل خرید خود را انجام دهید.

دستگاه اکسیژن ساز دارای 2 نوع پرتابل یا همان قابل حمل و نیز ثابت است، نوع ثابت برای خانه است و برای این که بین اتاق ها جا به جا شود 2 عدد چرخ دارد.

نوع پرتابل برای بیرون از خانه است زیرا هم وزن زیادی ندارد و می شود آن را حمل کرد و هم باتری داخلی دارد که قابلیت شارژ شدن دارد.

نرخ اکسیژن‌رسانی:

یک نکته مهم که در زمان خرید این دستگاه باید به آن توجه کنید، نرخ جریان دستگاه است.

این نرخ نمایش دهنده ی سرعت رساندن اکسیژن به فرد بیمار است که بر حسب لیتر در دقیقه (LPM) اندازه‌گیری می ‌شود، بعضی از این دستگاه ها دارای نرخ جریان پایین تری می باشند مثلا 250 تا 750 میلی لیتر در دقیقه و بعضی دیگر نرخ بالاتری را دارا هستند مثلا 2 تا 10 لیتر در دقیقه، در نتیجه این شاخص در دستگاه های مختلف فرق دارد.

برای این که بفهمید کدام یک از این ها برای بیمار شما سودمند است، شما از پزشک بیمار بپرسید که در هر دقیقه چه مقدار اکسیژن باید به فرد برسد.

ظرفیت دستگاهی که خریداری می کنید همیشه باید از مقدار نیاز بیمار شما بیشتر باشد، مثلا اگر فرد بیمار 3.5 لیتر در دقیقه اکسیژن مصرف می کند، دستگاهی که ظرفیت آن 5 لیتری است برای بیمار کافی است.

بیشترین نرخ این دستگاه ها 10 لیتر در دقیقه می باشد.

میزان گنجایش اکسیژن ساز:

شما با توجه به نیاز خود و با توجه به میزان مصرف اکسیژن روزانه توسط پزشک می ‌توانید ظرفیت دستگاه خود را انتخاب و خریداری کنید.

میزان گنجایش اکسیژن سازهای خانگی با واحد لیتر بر دقیقه محاسبه می‌ شوند، معمولاً دستگاه‌های ثابت دارای ظرفیت‌های ۳، ۵، ۸ و ۱۰ لیتری تولید و روانه بازار می ‌شوند و اکسیژن سازهای پرتابل با ظرفیت ۲، ۳ و ۵ لیتری وارد بازار می ‌شوند.

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

مصرف برق دستگاه اکسیژن ساز:

کلا این دستگاه از پریز برقی استفاده می کند که همه ی لوازم خانگی از آن استفاده می کنند.

ولی انرژی که دستگاه های مختلف استفاده می کنند فرق دارد، خوب است از دستگاهی استفاده کنید که میزان مصرف انرژی آن خیلی کم باشد، این توصیه از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

دستگاه های اکسیژن سازی که اکسیژن را با غلظت بیشتر و همچنین نرخ جریان بیشتر تولید و فراهم می کنند برق بیشتر را هم مصرف می کنند، در نتیجه اول به توصیه ی پزشک دقت کنید و بعد با دقت به شرایط بیمار دستگاه را خریداری کنید.

برق اضطراری ups اکسیژن ساز:

یکی از مهم ترین ویژگی هایی که دستگاه برق اضطراری خانگی می تواند دارا باشد برق اضطراری داخلی یا ups می باشد.

چون اگر دستگاه شما این ویژگی را نداشته باشد، زمانی که برق قطع شود دستگاه تان خاموش می شود و دیگر به تولید اکسیژن نمی پردازد.

در نتیجه اگر بیمار به شکل دائمی به اکسیژن نیاز داشت مدل های ups دار را تهیه کنید تا خیال تان راحت باشد.

اندازه و وزن دستگاه اکسیژن ساز:

این نکته از اهمیت بالایی برخوردار است، شما باید اندازه دستگاه را با توجه به‌ اندازه محیط و یا اتاق خود در نظر بگیرید.

اگر فضای اتاق شما کوچک است، دستگاهی با اندازه ی بزرگ نخرید، وزن دستگاه هم حائز اهمیت است، اگر دائما جا به جا می شوید، به وزن دستگاه اکسیژن ساز خیلی دقت کنید، دستگاهی که سنگین باشد را نمی شود به آسانی حرکت داد و جا به جا کرد.

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

صدای دستگاه اکسیژن ساز:

نکته ی دیگری که باید در زمان خریدن دستگاه به آن توجه کنید، میزان صدایی است که توسط دستگاه تولید می شود و همچنین مطمئن شدن از ایجاد نکردن سر و صدای اضافه .

دستگاه خانگی هوای محیط را با مکش به داخل می برد، اکسیژن را از آن جدا می کند و به فرد بیمار می رساند، این دستگاه حتما صداهایی را تولید می کند.

ولی این صدا خیلی کم است اما اگر صدای دستگاه شما را اذیت می کند و باعث عصبانیت شما می شود، کم صدا ترین دستگاه را خریداری کنید.

این دستگاه ها می توانند از 40 تا 58 دسی بل صدا تولید نمایند که 40 دسی بل به اندازه ی صدای پرنده یا محیط کتابخانه ای استاندارد است.

از طرف دیگر 60 دسی بل به اندازه ی صدای یک مکالمه از فاصله ی نزدیک یا صدای جریان هوای کولر روشن است.

گارانتی و خدمات اکسیژن ساز

به دلیل این که قیمت این دستگاه بسیار گران است و در صورت خراب شدن مخارج سنگینی بر دوش شما خواهد گذاشت، پیشنهاد می‌کنیم حتماً مدل‌هایی را خریداری کنید که دارای گارانتی و خدمات پس از فروش معتبر هستند، شرکت تجهیز سلامت راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز و بهترین شرکت توزیع این دستگاه است.

از فروشگاه معتبر خرید اکسیژن ساز انجام دهید

توصیه می شود که اگر شما شناخت و تخصص کافی در این زمینه یعنی شناختن دستگاه ندارید، حتما خریدتان را از یک فروشگاه معتبر انجام دهید، فروشگاهی که معتبر باشد هیچ وقت اعتبار خودش را با فروختن جنس تقلبی از بین نمی برد.

متاسفانه امروزه کالا های تقلبی را نمی توان از نوع اصلی آن تشخیص داد چون بسیار شبیه هستند و تنها راه این شناختن داشتن مهارت و تخصص زیاد است.

کسانی که با توجه به دستور پزشک باید دائما از این دستگاه استفاده کنند باید هر دو نوع این دستگاه را تهیه نمایند، توجه کردن به شرکت سازنده هم بسیار اهمیت دارد.

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

بهترین مارک‌های اکسیژن ساز

در حال حاضر انواع مختلف این دستگاه ها که استاندارد هستند و ظرفیت و امکانات متفاوتی را دارند در شرکت های مختلف ایرانی و خارجی تولید می شود، بعضی از بهترین برند ها برای خریدن این دستگاه عبارت اند از:

اکسیژن ساز زنیت مد، اینوژن، نادیک، فیلیپس، سوشیا، لانگفیان و …

هر کدام از برند هایی که نام برده شد یک ویژگی دارند مثلا یکی در مصرف برق صرفه جویی دارد، یکی دیگر در داخل خود باتری قابل شارژ دارد و … که شما باید با توجه به اولویت خود اقدام به خرید کنید.

برای خرید اکسیژن ساز با کیفیت و قیمت مناسب و راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز از لینک های زیر اقدام کنید:

اکسیژن ساز 5 لیتری فیلیپس Philips

اکسیژن ساز 5 لیتری نایدک NIDEK

اکسیژن ساز ۸ لیتری نایدک Nidek

اکسیژن ساز زنیت مد چینی مدل oc600 به همراه پالس

اکسیژن ساز سوشیا ایرانی 5 لیتری مدل SA5

اکسیژن ساز ایی ام جی EMG تایوانی

دستگاه اکسیژن ساز ۵ لیتری زنیت مد OxyFlow M50

نحوه نگهداری دستگاه اکسیژن ساز

دستگاه اکسیژن ساز ولتاژ برق ثابت می خواهد به همین خاطر در زمان استفاده از آن باید برایش یک محافظ برق بخرید.

این دستگاه باید در محیطی نگهداری شود که تهویه مناسب داشته باشد، گرد و غبار نداشته باشد، از تابش مستقیم خورشید دور باشد و به صورت ایستاده از آن استفاده شود.

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

حتما دستگاه را روی محلی قرار دهید که محکم و سفت باشد و از اطراف خودش حداقل 25 سانتی متر فاصله داشته باشد، اگر در اطراف فیلتر دستگاه، جریان هوا نباشد دستگاه به مشکل می خورد.

مواظب باشد دستگاه خیس نشود، ضربه نبیند و وسایل سنگین هم روی آن نگذارید چون به دستگاه صدمه می رسد.

برای نظافت دستگاه اول آن را خاموش کنید و بعد با استفاده از اسپری های تمیز کننده و دستمالی که خشک و نرم و بدون پرز باشد، دستگاه تان را تمیز کنید.

در زمان هایی که تعیین می شود حتما فیلتر، نازل و ظرف مرطوب کننده را بشویید و عوض کنید.

برای این که لیوان مرطوب کننده را تمیز کنید بهتر است از محلول آب و سرکه استفاده کنید، همچنین هر چند وقت یک بار نازل دستگاه را بررسی کنید تا پاره یا گره نخورده نباشد.

وقتی دستگاه روشن است آن را جا به جا نکنید و همچنین دستگاه را کج نکنید، به صورت مرتب دستگاه را توسط کارشناسان کالیبره کنید تا از بررسی کردن عملکرد دستگاه مطمئن شوید.

دستگاه را زمانی که فیلتر ها خیس هستند یا بدون فیلتر است، راه اندازی نکنید چون دستگاه شما خراب می شود.

موادی که اشتعال زا هستند را در کنار دستگاه نگذارید و در کنار دستگاه از دخانیات استفاده نکنید، چون اکسیژن خالص می تواند به سرعت باعث آتش شود، دستگاه باید حداقل 3 متر از بخاری و شوفاژ و … فاصله داشته باشد، اگر از این مقدار کمتر باشد دستگاه آسیب می بیند.

طراحی این دستگاه ها جوری است که می توان دائما آن را روشن نگه داشت ولی برای این که طول عمر دستگاه زیاد شود خوب است بعد از 7 ساعت استفاده کردن از دستگاه آن را 20 تا 30 دقیقه خاموش کنید.

کسانی که مشکل حاد تنفسی دارند و باید از این دستگاه استفاده کنند، توصیه می شود زمانی که این دستگاه خاموش می باشد، از کپسول اکسیژن استفاده کنید.

دستگاه شما باید یا سالانه یا بعد از 5000 ساعت استفاده سرویس شود.

مزایای استفاده از دستگاه اکسیژن ساز نسبت به کپسول اکسیژن

  • شما را از خرید روزانه اکسیژن بی‌نیاز می ‌کند به‌طوری که دیگر برای پرکردن کپسول اکسیژن مجبور نیستید که از خانه خارج شوید.
  • اکسیژن بهداشتی را با به‌کارگیری فیلترهای دستگاه تولید می کند
  • می تواند اکسیژن را به صورت پالسی و پیوسته تولید کند
  • احتمال خطر انفجار کپسول‌ها وجود ندارد
  • می شود دستگاه را به آسانی جا به جا کرد
  • تولید اکسیژن به‌صورت خشک و مرطوب
  • ایجاد اطمینان خاطر در بیمار ایجاد می شود و نگرانی بابت تمام شدن کپسول در مواقع اضطراری ندارد
  • کاهش هزینه‌ها به دلیل عدم نیاز به خرید کپسول و شارژ آن، مانومتر، نگهداری، حمل‌ونقل و …

دستگاه اکسیژن ساز خانگی را از کجا بخریم

امیدواریم که مقاله راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز برای شما مفید بوده باشد، جهت خرید اکسیژن ساز شما می‌توانید به فروشگاه معتبر تجهیز سلامت مراجعه کرده و از میان تعداد زیادی محصول که امکان مطالعه مشخصات آن‌ها وجود دارد یکی را انتخاب و خریداری نمایید آنها بهترین راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز برای شما هستند.

تماس با فروشگاه تجهیزات پزشکی تجهیز سلامت

تماس با فروشگاه تجهیزات پزشکی تجهیز سلامت

درباره tajhizsalamat

محسن جعفرآبادی هستم و از سال 1387 فعالیت خود را در زمینه فروش و اجاره تجهیزات پزشکی آغاز کرده و با بالاترین کیفیت و ارزانترین قیمت محصولات را به دست مشتریان عزیز می رسانیم.

16 نظر در “راهنمای خرید دستگاه اکسیژن ساز

  1. ناصر آزادی گفت:

    خیلی مطلب مفید و کاربردی هست این متن، ممنون از شما

    1. tajhizsalamat گفت:

      سلام و عرض ادب تشکر از نظر ارزشمندتان

  2. ایمان قادری گفت:

    چطوری میتونیم از آخرین مطالبتون باخبر بشیم تو حراج تون دستگاه بخور خرید واقعا با کیفیته

  3. محمدتقی زندی گفت:

    محصولاتتون واقعا عالی و خوبه

  4. عبدالرضا کیان گفت:

    سلام محصولاتتون گارانتی و خدمات پس از فروش هم داره؟؟

  5. محسن همت گفت:

    اگر پزشک دوتا محصول معرفی کرده باشه و ندونیم چه محصولی خوبه شما راهنمایی می کنید مارو؟

  6. رمضان معصومی گفت:

    واقعا محتوای سایت تون خوبه

  7. محمدحسین یوسفی گفت:

    مدتی میشه که به دلیل بیماریم از محصولات شما استفاده میکنم واقعا کمک بزرگی هستن

  8. مسعود زاهدی گفت:

    از اینکه سایت شمارو پیدا کردم خیل خوشحالم

  9. غلامعلی شریف گفت:

    خیلی از محصلاتی که از سایت تجهیز سلامت سفارش دادم راضی هستم

  10. معصومه جلالی گفت:

    مقاله خیلی مفید و کاربردی بود، میشه لطفا لوازم جانبی که باید هنگام خرید اکسیژن ساز، خریداری بشن هم بگید؟

    1. tajhizsalamat گفت:

      عرض ادب و احترام، ممنون از توجه تون، لوازم جانبی مهمی که باید هنگام خرید اکسیژن ساز خریداری شوند عبارت اند از لیوان مرطوب کننده، ماسک صورت، نازل کانولا

  11. رضا پیرهادی گفت:

    دستگاه اکسیژن ساز 5 لیتری یا 10 لیتری کدوم بهتره ؟

    1. tajhizsalamat گفت:

      سلام و عرض ادب از آنجایی که یک اکسیژن ساز 10 لیتری می تواند اکسیژن بیشتری را در خود نگه دارد منطقی است که یک اکسیژن ساز 10 لیتری بهتر از یک اکسیژن ساز 5 لیتری است.

  12. سید علی باقری گفت:

    سلام چه عواملی میتونن توی قیمت اکسیژن ساز تاثیر داشته باشن؟

    1. tajhizsalamat گفت:

      سلام و عرض ادب، برند اکسیژن ساز، مدل آن، ظرفیت آن، میزان اکسیژن خروجی و… در قیمت دستگاه اکسیژن ساز تاثیرگذارند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *